Magazin > VIP
3338 ogledov

Stranki umrl mož, zato jo je naš podjetnik vsak teden razvajal zastonj

mitja sojer AIDEA Podkast
Kako lepa gesta!

Klemen Selakovič, ki že več kot štiri leta ustvarja priljubljen podkast z naslovom Aidea, je v tokratni epizodi gostil Mitjo Sojerja, znanega frizerskega mojstra, s katerim se je pogovarjal o njegovih začetkih, o izzivih, ki jih prinaša 90 salonov ter o odnosu s strankami.

Mitja pravi, da je empatičen človek, ki se ga težke zgodbe, ki jih sliši od strank, dotaknejo. Za razliko od stereotipov, ki pravijo, da so frizerji opravljivci, Mitja pove, da pravzaprav ni tako in da se je velikokrat pokazalo, da si frizer in stranka med sabo zaupata veliko stvari. Tako se je enkrat pripetilo, da je k njim v salon hodila gospa, ki ji je umrl mož v prometni nesreči. Da se gospa ni zaprla vase med štiri stene, ji je Mitja ponudil, da pride vsak teden k frizerju in da ji ne bo računal. “Ni vse v denarju,” je povedal frizerski mojster.

Nedavno pa smo pisali o tem, kakšen je odnos Mitje do denarja. Takrat je povedal, da ima rad lepe stvari, lepe obleke in da rad kaj lepega doživi. Ali  ima težave s tem, da otroci od njega zahtevajo preveč, pa preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.