Magazin > VIP
37282 ogledov

Streljanje na Štajerskem: Umrli je bil fant zvezde našega Big Brotherja

Policija Policija
V soboto zjutraj je bila policija obveščena o streljanju pred stanovanjsko hišo v okolici Vurberka.

V soboto zjutraj smo poročali o tragični vesti s Štajerske. Policija je bila v zgodnjih jutranjih urah obveščena o streljanju pred stanovanjsko hišo v okolici Vurberka. Tja so bili takoj napoteni policisti in reševalci, ki pa mlajšemu moškemu na žalost niso več mogli pomagati.

slovenija 09.11.10 predstavitev policijskih postopkov, policija, nadzor psihofiz Slovenija Streljanje v okolici Vurberka, umrla ena oseba

Izvedeli smo, da je bil umrli moški nekdanji fant Tamare Sobotič. Tamara, znana iz šova Big Brother, je za nas informacijo potrdila, več pa o tej boleči temi ne želi povedati.

Policisti so kmalu po dogodku vsem osumljenim odvzeli prostost.

Komentarjev 16
  • jani53 13:35 29.maj 2018.

    Vse 4 bi moral....

  • Slavko Cerkvenik 09:40 29.maj 2018.

    Nepridiprav jo je skupil v trenutku svojega nasilništva. Oče, ki je branil svojega sina bo, žal, sedel v zaporu. Če bi bilo mogoče, bi mesec dni jaz odsedel zanj.

  • leonardo 08:39 29.maj 2018.

    Kar je iskal, to je našel. Škoda je le, da bo nastradal tudi oče, ki je branil v lastnem domu svojega sina. Če ga ne bi, bi tega mladega fanta ta podivjana svojat razcefrala na koščke. In oče naj bi ...prikaži več to gledal? Saj so ga hoteli frderbati kar v hiši v katero so hoteli vdreti. Torej človek ne bi smel braniti v lastnem domu niti sebe in svoje?