Magazin > VIP
20 ogledov

Stres je načel Wernerjevo zdravje

tzscena 01.04.08 Werner Brozovic, 15 let radio Hit, zabava v Bachus centru; foto Saša Despot
Werner je trenutno polno zaposlen, saj že pridno dela na svojem novem albumu, ki bo predvidoma izšel konec marca. Z delom bi morda končal že prej, če ga ne bi od decembra dalje pestile zdravstvene težave.

Njegova agonija se je začela pri zobeh. "Vnela se mi je mišica, ki poteka pod čeljustjo in se nadaljuje za ušesi. Imel sem hude bolečine. Na koncu pa so se mi vneli še zobje. Težave smo odpravili z antibiotiki," nam je zaupal Werner, ki pa je moral pred kratkim na še en pregled, saj je trpel za vrtoglavico. "Meglilo se mi je pred očmi. Na pregledu niso odkrili nič alarmantnega. Kriv je velik stres. Preveč dela in sedenja za računalnikom in tablico. Ljudje se, dokler se ne pojavijo težave, nikoli ne vprašamo, kako gledanje v ekran deluje na možgane in oči. Takšni smo ljudje, ves čas se ženemo naprej in se ne znamo ustaviti. Hvala bogu, da ni nič hujšega."

Zaradi težav se je Werner odločil, da bo odslej za svojo dobrobit bolje poskrbel.

Bo pa imel v naslednji tednih še vedno poln urnik. Ravnokar je s pomočjo Saške Lendero in Mihe Hercoga posnel novo pesem, ki nosi naslov Križ na duši. "To bo velik hit," napoveduje Werner, ki je posnel tudi duet z Džojem Maračićem Makiem.

Komentarjev 1
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 14:57 02.marec 2013.

    Stres je načel Wernerjevo zdravje . . . KONČNO !!!