Magazin > VIP
13 ogledov

Strožja pravila zaradi Britney

Britney si je po nekaj letih čustveno in psihično viharnega življenja le opomogl Žurnal24 main
Za nekatere bivše "prijatelje" Britney Spears veljajo nova pravila, ki jih je dosegel njen oče. S tem hoče zaščititi njeno zdravje in trenutni življenjski optimizem.

Za bivšega fanta Britney Spears, paparaca Adnana Ghaliba, veljajo nova pravila, ki jih je s pomočjo odvetnika Andrewa Walleta dosegel njen oče. Jamie Spears in Wallet sta namreč prepričana, da hočejo trije moški s svojimi dejanji načeti pevkino trenutno dobro zdravje in pozitivno življenjsko naravnanost. Poleg Adnana sta to še njen bivši menedžer Sam Lutfi in odvetnik Jon Eardley. V Britneyjinem mobilnem telefonu so bila najdena številna sporočila, polna groženj, in druge neprimerne vsebine.

Trem nepridipravom je losangeleško vrhovno sodišče prepovedalo kakršenkoli stik z Britney. Ne smejo se ji približati na več kot 250 metrov, prav tako to pravilo zadeva tako njeno posestvo kot tudi druge družinske člane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.