Magazin > VIP
2963 ogledov

Študentka z zapuščenim psom preživela noč, da ne bi umrl sam

pes Facebook/Speranza Animal Rescue
Kako ganljivo.

Janine Guido je pomagala že več zapuščenim živalim, a za Watsona, pit bulla, ki ga je našla zapuščenega v nekem parku, je šla še korak dlje.

Najprej ga je odpeljala k veterinarju, saj je bil v zelo slabem stanju, piše stran The Animal rescue Site. Po celem telesu je imel rane, tumor na nogi in bil je zelo podhranjen. Veterinar ji je razložil, da psu ne morejo več pomagati in da bo kmalu poginil. 

Psa so prepeljali v bližnje zavetišče, a Janine ga ni želela pustiti samega. Dovolili so ji, da z njim preživi noč in poskrbi, da bi mu bilo čim bolj udobno. "Čutila sem, da naslednji dan ne bo dober. Nisem ga želela zapustiti, ko me je najbolj potreboval,“ je povedala mladenka, ki je psa celo noč držala v naročju. "Spal je kot kamen in se stiskal k meni. Med jokom sem zaspala in se v solzah prebudila.“ Naslednje jutro je pes začel zavračati hrano in pijačo in Janine je vedela, da se približuje njegov konec. "Hvaležna sem, da je zadnjo noč svojega življenja preživel v mojem naročju. Govorila sem mu, da je ljubljen in da njegovo življenje šteje. Moje srce je zlomljeno, a ničesar ne bi spremenila.“ 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.