Magazin > VIP
1084 ogledov

Šundovo na Hrvaškem vlačijo po sodiščih

teden mode Ivana Šundov Sašo Radej
Ivana Šundov se je zaradi dolgov znašla pred hrvaškimi sodniki.

Voditeljica in direktorica podjetja Diva Style Ivana Šundov se je s soprogom Davorinom Hojanom znašla pred zagrebškim sodnikom Markom Benčićem. Zakonca Šundov-Hojan bremenijo obtožbe, da dolgujeta skoraj pol milijona evrov. Podjetju Electro Dynamic naj ne bi plačala 380 tisoč evrov za izgradnjo stavbe na zagrebškem Jarunu, poleg tega pa ju za 105 tisoč evrov toži še Ana Marija Č., ki ji je Davorin Hojan prodal 69 kvadratnih metrov veliko stanovanje na Jarunu v vrednosti 175 tisoč evrov. Stanovanje naj bi bilo vseljivo 30. novembra 2008, a zakonca svojih dolžnosti nista izpolnila, poroča Večernji list.

Zaslišanje naj bi se začelo že včeraj, a je bilo prestavljeno, ker je pred sodnika prišla le Ivana. Odvetnik Davorina Hojana je pojasnil, da se Hojan sojenja ni mogel udeležiti, ker se zaradi zasvojenosti z alkoholom zdravi v bolnišnici.

Za komentar smo poklicali tudi Šundovo, ki nam je odgovorila preko svojega odvetnika Davida Sluge: "Moja varovanka se distancira od vseh poslov njenega moža, saj z njimi ni bila seznanjena in za te posle ne more prevzeti nikakršne odgovornosti, priznava pa, da je njeno družinsko življenje v tem trenutku zaradi ravnanj njenega moža postalo zapleteno, in izjavlja, da bo zaradi koristi svojih otrok in družinskega življenja tudi v bodoče varovala svojo zasebno sfero do mere, do katere jo tudi pri javnih osebnostih postavlja veljavni pravni red (ki npr. v  161. dl. KZ-l  absolutno varuje osebno in družinsko življenje posameznika)."

Komentarjev 2
  • Mežan Marjan 15:04 12.april 2013.

    kaj zdaj ,a ni bil slovenček dober ..ostan zdaj tam,kaj zdaj jamraš zato da bi prišla v slo ,,saj boš ,bo tudi rtv slo dobra,samo povej kolko maš delavne dobe ali si živela na račun mafijaša,zdaj je pa pijanček ko ...prikaži večko mu je zmankalo kun.....

  • Oseba_ 13:48 12.april 2013.

    ta je pa antipatična