Magazin > VIP
23 ogledov

Supermladi modeli

Avdicije so se udeležila dekleta, stara od 14 do 20 let, glavno besedo pri izbor Žurnal24 main
Supermodel Slovenije. Deset finalistk, pet oddaj in ena zmagovalka.

Na Kanal A jutri ob 18.25 prihaja oddaja Supermodel Slovenije, v kateri se bo deset finalistk izmed približno 100 kandidatk v petih oddajah preizkusilo na modni brvi, v poziranju in drugih izzivih.

Komisijo bosta sestavljali direktorica modne agencije Model Group Maja Raspopovič in vodja umetnikov ličenja Max Factor Tina Fabjan, medtem ko bosta dva člana komisije iz oddaje v oddajo druga.

 
 

Potrudili se bomo prikazati kar se da realno sliko modnega dogajanja.

Maja Raspopovič

 
Licenčni izbor
"Potrebovali smo kar nekaj časa, da smo dokončno izoblikovali idejo, in tako jo v pravi obliki predstavljamo letos," je o projektu povedala Raspopovičeva.

Na tekmovanje so se lahko prijavila le dekleta, stara od 14 do 20 let. "Izbor Supermodel Slovenije za Ford supermodel sveta 2009 je licenčen, kar pomeni, da so vse podrobnosti, tudi starost deklet, definirane v pogodbi in veljajo za vse države, v katerih se izbor izvaja. Vsekakor je v svetu vrhunske mode najbolje začeti čim bolj zgodaj, do polnoletnosti seveda pod nadzorom staršev," je pojasnila Raspopovičeva.

Zmagovalka se bo udeležila svetovnega izbora v brazilskem São Paulu, kjer se bo z drugimi dekleti potegovala za glavno nagrado – pogodbo za delo modela v agenciji Ford Models v vrednosti 250 tisoč dolarjev.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.