Magazin > VIP
27 ogledov

Supermladi supermodel

"Pri odločitvah me podpirajo starši, pri vseh pomembnejših zadevah pa se posvetu Žurnal24 main
Tadeja Ogrizek. Supermodel Slovenije Tadeja Ogrizek, ki se bo januarja v Braziliji potegovala za naziv supermodel sveta.

Kolikšno možnost misliš, da imaš za zmago, in kaj bi naredila z 250 tisoč dolarji nagrade?

Na to vprašanje težko odgovorim, saj si ne znam predstavljati, kakšna bo konkurenca in kaj vse bodo od nas zahtevali. Ne bom pričakovala preveč in se bom raje pustila presenetiti, vsekakor pa to ne pomeni, da se ne bom trudila po najboljših močeh. Na nagrado gledam predvsem kot na naložbo za prihodnost, za stanovanje, avto in kakšne počitnice.

Meniš, da se je Supermodel Slovenije lahko primerjal z oddajo Ameriški top model?

Oddaja niti ni bila narejena z namenom, da bi konkurirala Ameriškemu top modelu. Ravno zato je bilo najverjetnje sprva veliko gledalcev razočaranih, saj so pričakovali še en resničnostni šov, kar pa Supermodel Slovenije ni bil oziroma vsaj ne toliko kot ameriški.

Zakaj si se prijavila ravno na to oddajo?

Ker je Supermodel Slovenije strogo manekensko tekmovanje in se mi zdi, da ti lahko odpre pot samo v tej smeri. Poleg tega ti lahko druga tekmovanja začrtajo

Najverjetneje je bilo sprva veliko gledalcev razočaranih, saj so pričakovali še en resničnostni šov, kar pa Supermodel Slovenije ni bil.
Tadeja

 

pot le v Sloveniji, medtem ko je to odlična priložnost za začetek mednarodne kariere.

 

Imaš 17 let. Kakšne izkušnje imaš pri teh letih in koliko se lahko sama odločaš, glede na to, da še nisi polnoletna?

Vedno je težko oceniti lastne izkušnje, čeprav se jemljem kot odgovorno osebo. Pri odločitvah me podpirajo moji starši, pri vseh pomembnejših zadevah pa se posvetujemo tudi z mojo agentko Polono.

Si se pripravljena popolnoma preobraziti?

Če bi to od mene zahtevala ena stranka, tega najverjetnje ne bi storila, drugo pa je, če bi mi to svetovali agentje in bi potem to zame pomenilo več dela. Trgu se je treba prilagajati.

Kdo iz žirije je naredil najboljši vtis nate?

Žal moram povedati, da nismo imele pretiranega stika z žirijo, saj nas na snemanja niso spremljali. Izjema je morda le Tina Fabjan, ki nas je ličila za snemanja. Drugače pa je bila celotna ekipa zelo zanimiva, zato je zelo težko koga izpostaviti.

Kaj si se na tekmovanju novega naučila in kaj te je najbolj presenetilo?

Dobila sem nove izkušnje s področja lepotne fotografije, spoznala sem nove ljudi ... Kakorkoli bi se tekmovanje zame odvilo na koncu, bi lahko rekla, da je bila to zelo dobra izkušnja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.