Magazin > VIP
94 ogledov

Suri prvič srečala bratrance

Suri Cruise FameFlynet Pictures
Suri Cruise je prvič spoznačla svojih osem bratrancev in sestričen po mamini strani.

Kate Holmes je pretekli konec tedna Suri prvič odpeljala na obisk k svojim sorodnikom v Ohio. Razlog, da je Suri svojo družino po mamini strani spoznala šele pri šestih letih je zaščitniški očka Tom Cruise, ki je hčerko želel imeti vedno ob sebi, svoji družini in blizu scientološke cerkve. Po ločitvi pa ima Katie veliko več besede pri Surijini vzgoji, zato se je odločila, da želi hčerki zagotoviti normalno otroštvo, kakršnega je bila deležna tudi sama, stran od hollywoodskega blišča.

Katie meni, da mora Suri več časa preživeti s svojimi vrstniki, zato jo je odpeljala na obisk v Ohio, kjer je prvič spoznala nekatere svoje bratrance in sestrične. Katie je najmlajša od petih otrok, oboževala je odraščanje v veliki družini, zato si želi, da bi te izkušnje dobila tudi njena hči.

Vir je izdal, da Suri sicer ni vajena igre z drugimi otroki, vendar je s svojo osebnostjo vse prav kmalu osvojila. "Sprva svojih igrač ni želela deliti z bratranci in sestričnami, vendar je s svojo živahno osebnostjo kmalu osvojila vse, zato komaj čakajo, da jih spet obišče," je povedal vir.

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.