Magazin > VIP
23 ogledov

Suri še vedno uporablja dudo

Suri redko sliši besedo ne. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pri skoraj petih letih se mala Suri Cruise še vedno potolaži z dudo.

Pogosto oblečena v najbolj modna oblačila, v visokih petkah in namazana z ličili in šminko je Suri Cruise, ki bo aprila dopolnila pet let, videti kot prava mala dama. A duda, ki jo nosi v javnosti, dokazuje ravno nasprotno – da je še vedno mali otrok.

Zadnji konec tedna so deklico ujeli z mamo Katie Holmes na sprehodu po Vancouvru, kjer sta si privoščili tortice. Deklica pa je ves čas v ustih imela dudo ter se močno oklepala svojega medvedka.

Še bolj presenetljivo pa je, da naj bi ji starša dovolila imeti dudo vse do šole, če bo pri vsem tem imela scientologija kakšno besedo. "Suri ne sliši pogosto besedice ne. Scientologi sicer vzpodbujajo, da se v svojem življenju sam odločaš in učiš iz lekcij. Sama bo tako dobro vedela, kdaj je čas, da dudo zavrže," pravi vir blizu družine.

Morda pa bi bilo starša Toma Cruisa in Katie Holmes vredno opomniti, da duda za razvoj zobovja v tej starosti sploh ni primerna. Predolga uporaba dude namreč povzroča spremembe pri obliki neba v ustih in lahko vodi do vztrajnega sesanja palca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.