Magazin > VIP
26 ogledov

Suri že ima svojo kreditno kartico

Suri Cruise Žurnal24 main
Hči Katie Holmes in Toma Cruisa je očitno prava mala kraljica. Štiriletnici sta starša namreč že podarila lastno kreditno kartico, s katero si lahko kupi, karkoli ji srce poželi.

Ni dvoma, da je mala Suri prava zvezda. Že nekaj časa si sama izbira oblačila, pod katerimi so podpisani sami znani kreatorji, že dobro leto nosi čevlje s peto, pred kratkim pa je začela obiskovati tudi ure plesa in igre. Zdaj pa sta jo starša Katie in Tom razveselila še z lastno kreditno kartico.

Katie in Tom sta razložila, da sta štiriletni hčerki kreditno kartico podarila zato, da bi čim prej začela spoznavati vrednost denarja.

Surijine velikodušne napitnine

Suri tako še z večjim veseljem hodi po nakupih s svojo mamo, saj je velika oboževalka mode. Nedavno sta s Katie zapravljali v Parizu, kjer je štiriletnica svoje starše povabila na večerjo. Ko so pojedli, je Suri iz torbice potegnila kartico in jo ponudila natakarju.

 

Eden izmed gostov, ki je bil nad videnim zelo presenečen, je razkril, da je natakar od Suri dobil ogromno napitnino, ki je bila menda štirikrat večja od vrednosti večerje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.