Magazin > VIP
32 ogledov

Suzana bi ženske zaprla in jih stradala

Suzana Jakšič in Salome. Saša Despot
Suzna Jakšič pri 44 letih izgleda bolje kot kadarkoli prej, nam pa je zaupala recept za svojo vročo postavo. Bi ga preizkusili?

"Res je, sem precej bolj vitka, kot sem bila. Že tri leta se držim pravilne prehrane za krvno skupino, po 17. uri ne jem, vsak dan grem v fitnes, pijem veliko vode in se veliko smejim. To je moj način življenja, je pa res, da je vsak začetek, sploh kar se tiče diet, zelo zelo težak, vendar nas je narava naredila tako, da se telo prilagodi vsaki spremembi," nam je zaupala postavna Suzana Jakšič in se pošalila: "Če bi potrpele dva, tri tedne, se želodec skrči in je vse super, to velja za vsako žensko. Naj pridejo k meni, jih bom zaklenila v sobe, kjer ne bodo dobile jesti, in bo vse rešeno."

Jakšičeva pa trenutno svojih čarov ne deli prav z nobenim srečnežem: "Na ljubezenskem področju ni čisto nič novega! Trenutno se veliko ukvarjam z vnukinjo in sploh ne razmišljam o tem. Če bo prišlo, bo dobrodošlo, če bo vredno, drugače pa imam vse, kar potrebujem, brez skrbi (smeh)."

Komentarjev 4
  • Šemefuky 13:37 20.junij 2013.

    Ne vem, če je primerno, da reklamirate delomrzno radodalko, ki je uničila že kak zakon in živi na tuji grbi odkar je živa. Za popestitev pa zraven sliko spačka, ki ni ne tč ne mš in tudi ne vem od česa živi.

  • ZasekaMož 12:54 20.junij 2013.

    Kura brezdelna

  • Neja35 12:52 20.junij 2013.

    Ona pravi, da ima vse, jaz pa mislim, da ji nekaj manjka (V glavi mislim)