Magazin > VIP
51 ogledov

Suzano osvojil vojak

Suzana Jakšič, vojak
1/5
Žurnal24 main
Suzana Jakšič po dolgem času znova čuti metuljčke v trebuščku. "Krivec" zanje je 30-letni vojak, trenutno na misiji v Afganistanu.

Udeleženki resničnostnih šovov Suzani Jakšič so pripisovali že številne romance, nazadnje nogometaša Sebastjana Cimirotiča.

A je lepotica, ki je nedavno praznovala rojstni dan, vse označila za prazne marnje in vztrajno trdila, da je samska.

Pred kratkim pa je svoj status na družabnem omrežju Facebook iz samskega spremenila v zapleteno.

Nikoli nisem verjela v virtualno obliko spoznavanja in da ta lahko sploh vzbudi kakšne občutke.
 

Za vse je "kriva" uniforma
Po par poizvedovanjih nam je le potrdila, da ne gre za hec in da se nekaj resnično dogaja. Povedala nam je, da si je prek Facbooka že pred časom občasno dopisovala z možakom, ko ji je ta razkril, da odhaja na misijo v Afganistan, pa se je njun odnos poglobil.

Tridesetletni vojak se v Slovenijo vrača čez mesec dni in Suzana kar ne more dočakati, da se bosta končno srečala iz oči v oči.

Več fotografij Suzanine simpatije in njunih skupnih trenutkov si lahko ogledate v zavihku galerija.

"Zdaj sva v vsakodnevnem stiku prek telefona, še lepše pa je prek Skypa, seveda kolikor njemu službene dolžnosti to dovoljujejo. Nikoli nisem verjela v virtualno obliko spoznavanja in da ta lahko sploh vzbudi kakšne občutke. Ampak iskrice so se vseeno vnele in kar težko se je gledati brez možnosti dotika. Saj naju ločuje 5000 kilometrov! Zdaj čakava njegov dopust, ki bo čez kak mesec, in šele takrat bova videla, ali so to res bile iskrice in res pravi metuljčki, ki nama zdaj nagajajo. Vsekakor je zanimiva izkušnja, a od nje raje ne pričakujem preveč, saj sem bila v življenju že prevečkrat razočarana, pa tudi sicer nisem imela nobenega potrebe po zvezi. Čas in srečanje v živo bosta pokazala svoje. Vsekakor pa gre za nenavadno in romantično zgodbo, kajne?" pravi Suzana, nekajletna razlika med njima pa se ji v teh časih ne zdi nič posebnega, saj imamo tudi na naši sceni kar nekaj parov, kjer je lepša polovica starejša od močnejše.

V strahu za vojake
Jakšičeva, ki priznava, da so jo od nekdaj privlačile uniforme, nam je povedala še, da je v nenehnem strahu, saj so naši fantje, ki pogumno služijo na misiji, v stalni življenjski nevarnosti, sploh zdaj, po smrti voditelja Al Kaide, ko so sami prva tarča maščevanja njegovih privržencev. "Vsem želim kar se da normalno bivanje in srečno vrnitev domov, kjer jih nestrpno čakajo njihovi domači."

Počakali bomo, kako se bo odvila Suzanina zgodbica, in če bo le možno, tudi ovekovečili njuno prvo srečanje. Mislite, da bodo tekle solzice?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.