Magazin > VIP
38 ogledov

"Sva v fazi spoznavanja"

Anže Škrube, Nina Osenar mediaspeed
Anže Škrube nam je zaupal, da sta z Nino Osenar kljub namigovanjem le prijatelja.

Čeprav Nina Osenar trdi, da je samska, jo mediji že od sredine poletja povezujejo z osem let mlajšim plesalcem Anžetom Škrubetom. Na nedavnem dogodku v Križankah naj bi si bila zelo naklonjena, se objemala in hihitala, dogodek pa naj bi zapustila skupaj. Novico o "novem parčku" na domači medijski sceni smo preverili iz prve roke. Anže nam je zatrdil, da sta z Nino le prijatelja.

"Z Nino sva prijatelja in to je za zdaj vse. V naslednji sezoni bomo sodelovali tudi poslovno, verjetno pri projektih v tujini. Nič še ni potrjeno, morda ji bom pomagal pri koreografiji, morda bomo skupaj posneli videospot. Najino sodelovanje bolj temelji na tem kot na čemerkoli drugem. Skupaj pa se pojavljava, ker oba delava v šovbiznisu," je povedal Škrube.

Na vprašanje, če si od zapeljive in uspešne Nine obeta še kaj več, je odgovoril: "Ne poznava se tako dolgo in sva bolj v fazi spoznavanja. Vsekakor mi je všeč kot oseba in je super punca, vendar ne morem povedati kaj več, ker je ne poznam tako dobro."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.