Magazin > VIP
23 ogledov

Švedi s princeskinimi načrti nezadovoljni

Princesa Madeleine Chris O'Neill EPA
Princesa Madeleine si želi poroke v ožjem družinskem krogu in daleč stran od javnosti. Zadnjo besedo bo imel kralj.

Švedska princesa Madeleine je datum poroke že izdala (8. junij), ni pa še jasno, kdo vse bo na slavnostni dogodek povabljen. Kot poročajo, naj bi si Maddy želela majhne poroke daleč stran od kamer. Po koncu zveze z Jonasom Bergströmom se je princeska namreč odločila za življenje v anonimnosti. Preselila se je v New York, kjer je tudi spoznala svojega zaročenca Chrisa O'Neilla.

Na Švedskem naj bi njena odločitev sprožila val ogorčenja. "Končna odločitev o televizijskem prenosu poroke še ni padla. O tem vprašanju se bom posvetovala z družino. Na koncu pa bo odločil moj oče," je princeska poskušala pomiriti javnost.

Švedi so sicer nad Madeleine že dalj časa razočarani, saj lepotičke na Švedskem skorajda ni več videti. Tistim, ki so menili, da njeno bivanje v ZDA krije država, pa je Maddy takoj zaprla usta. Princesa namreč vse svoje stroške krije sama.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.