Magazin > VIP
70 ogledov

Švedi so princeso maltretirali

carl philip, sofia Profimedias
Žena švedskega princa Carla Philipa iskreno o sovražnih odzivih javnosti.

Priljubljenost princ Carla Philipa in njegove žene Sofie po njuni poroki leta 2015 naglo raste. A 32-letnica je sedaj v intervjuju razkrila, da ji Švedi na začetku njune zveze niso bili naklonjeni.

Romanca med Carlom in lepo 32-letnico se je začela leta 2010. Le redki so verjeli, da se bo končala s poroko, saj je prinčeva družina ljubezni močno nasprotovala. Še zlasti sta jo sovražili kraljica Sylvia in princesa Madeleine, ki je dobra prijateljica Carlovega bivšega dekleta Emme Pernald, s katero je bil deset let v zvezi. Dvoru je trn v peti predstavljala Sofijina preteklost, ki ni bila prav nič kraljevska …

Sofia si je med študijem ekonomije žepnino služila z delom kot natakarica in poziranjem v spodnjem perilu. Leta 2004 je lepotica osvojila naslov Miss Slitz (moške revije Slitz) in vzbudila pozornost televizijcev, ki so jo sprejeli v resničnostni šov Paradise hotel. Sofia je v šovu dokazala, da se v njej skriva prava tigrica. Znana je bila po tem, da se sporu s sotekmovalci ni izogibala in da svojih oblin ni skrivala.
 
Tega ji Švedi kar lep čas niso oprostili in jo na spletu napadali. "V začetnih letih najine zveze so me osebno napadali. Bilo je, kot bi se zaletela v steno. Zelo me je prizadelo,“ je povedala temnolaska in dodala, da je morala zaradi žaljivk zapreti profile na družbenih omrežjih. "Na začetku sem bila na družbenih omrežjih zelo aktivna. Račune pa sem bila prisiljena zapreti, ker sem bila deležna vse večjega sovraštva.“

Sofia je kljub temu, da je v tistem času zelo trpela, ostala s princem. Obrestovalo se je. Švedi so sedaj vse bolj zaljubljeni vanjo in tudi v sinčka, ki ga je rodila Carlu Philipu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.