Magazin > VIP
158 ogledov

Švedi z Madeleine niso zadovoljni

Princesa Madeleine Chris O'Neill EPA
Švedi princeso Madeleine primerjajo z glavno junakinjo pravljice Princeska na zrnu graha.

Princesa Madeleine se je zamerila svojim podanikom. Ti so jo vseskozi podpirali, ko pa se je preselila v New York, je njihova ljubezen do Maddy usahnila. Za to je lepotica delno kriva tudi sama. V zadnjem času je namreč zanemarjala svoje kraljeve dolžnosti.

"Obnaša se kot princeska na zrnu graha. Dela, kar hoče, je samosvoja in občutljiva. Po tem, ko je odpovedala več terminov, se mnogi sprašujejo, ali ji je za dvor sploh še mar,“ piše švedski Svensk Damtidning.

Podanikom se je najbolj zamerila lani decembra, ko ni prišla na podelitev Nobelovih nagrad. "Žal mi je, da se tega obsežnega dogodka ne morem udeležiti, saj bom že februarja postala mamica,“ se je opravičila princeska, ki so jo le nekaj dni pozneje s soprogom ujeli na izletu na Dunaju.

Jeza je bila še večja, ko je Maddy razložila, da se njen otrok ne bo rodil na Švedskem, ampak v ZDA. Zaradi burnega odziva javnosti strokovnjaki namigujejo, da obstaja zelo velika verjetnost, da si bo princeska premislila in svojo prvorojenko le povila v Stockholmu. Bomo videli ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.