Magazin > VIP
28 ogledov

Švedska princesa ni mogla skriti solz

sofia, carl philip
1/5
Žurnal24 main
Žena švedskega princa Carla Philipa je v javnosti pokazala, kako čustvena je.

Švedski princ Carl Philip in njegova žena Sofia sta pretekli teden naznanila, da pričakujeta prvega otroka. Z razglasitvijo vesele novice sta počakala, da so krstili sina princese Madeleine. Družinici Carl in Sofia namreč nista hotela ukrasti pozornosti.

V središču pozornosti pa sta bila pri nedavnem obisku Sofijinega domačega kraja Älvdalen. Parček so prišli pozdravit tudi Sofijini sorodniki in njeni prijatelji. Krajani so jima priredili tako srčen sprejem, da lepotica solz ni mogla več skriti, poroča Bunte. "Presenečena sem, kako lepo je biti princesa in kako lepo te ljudje sprejmejo. Vidim, kaj lahko kot član kraljeve družine narediš. Vesela sem, da sem del tega," je povedala ganjena 30-letnica, ki je že pred tem dogodkom za revijo Expressen razkrila, kako dobro se počuti kot članica dvora: "Veselim se stvari, ki jih bom še doživela. Upam, da bom do konca svojega življenja imela to vlogo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.