Magazin > VIP
3027 ogledov

Švedska princesa ni mogla zadržati solz

švedska princesa madeleine Profimedia
Madeleine so prevzela čustva.

Švedska princesa Madeleine se je pretekli teden udeležila dogodka, ki jo je tako globoko ganil, da so ji po licih spolzele solze. 

37-letnica se je v New Yorku udeležila premiere filma Catwalk, ki govori o duševno in telesno prizadetih ljudeh, ki sodelujejo v gledališki skupini Glada Hudik-teatern.

Film je predstavila 31-letna Emma Örtlund, ki je prav tako članica omenjene gledališke skupine. Švedinja je v New Yorku govorila o filmu, a tudi o svoji težki preteklosti. V šoli je bila žrtev mobinga, kar je Madeleine tako globoko ganilo, da je zajokala. Tema mobing v šolah ji je namreč zelo pri srcu.

Kot je znano, je Madeleine že pred časom ustanovila fundacijo "World Childhood Foundation", s katero se bori proti mobingu. Na koncu predstavitve je princesa, mamica treh otrok, skočila na noge in močno objela pogumno igralko ter ji podarila otroško knjigo, ki jo je sama napisala.

Emma Örtlund | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.