Magazin > VIP
1694 ogledov

Švedska princesa: Tako se je borila za naklonjenost naroda, sedaj pa to …

princesa sofia Profimedia
Razburjenje na švedskem dvoru.

Gala piše, da je vzdušje na švedskem dvoru napeto. Televizijski kanal TV4 je namreč napovedal serijo, ki bi bila podobna Netflixovi seriji Krona, ki govori o britanski kraljevi družini, njihova večerna zabava pa bi seveda govorila o švedskih kronanih glavah …

Oboževalci že ugibajo, katerih škandalov se bodo lotili, revija Marie Claire se je pri tem takoj spomnila na princeso Sofio, ženo princa Carla Philipa, ki pričakuje tretjega otroka. 

Za 36-letnico je namreč burna preteklost. Sodelovala je v vročem resničnostnem šovu Paradise Hotel in pozirala za moške revije. Zaradi svojih "grehov“ se je morala za naklonjenost Švedov dolgo boriti, saj v tej divji mladenki mnogi niso videli primerne princese. Švedski časnik Svensk Damtidning poroča, da je napoved televizije za princeso prava nočna mora, čeprav je pred leti povedala, da ničesar ne obžaluje.

Ne verjamemo, da bo Sofia zaradi serije imela težave. Lepotica se je namreč že večkrat izkazala in dokazala, da si zasluži mesto ob princu, nazadnje med prvim korona valom, ko je v bolnišnici poprijela za delo.

Švedi bodo morali prežvečiti mnogo večji škandal, v katerega je bil vpleten sam kralj, ki naj bi pred leti obiskal striptiz klub in imel razmerje s pevko Camillo Henemark.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.