Magazin > VIP
1292 ogledov

Švedski princ se je športnici za to izjavo opravičil

princesa victoria, princ Daniel
Ušlo mu je …

Možu švedske prestolonaslednice Victorie, Danielu Westlingu, se je med snemanjem dokumentarnega filma "Året med kungafamiljen“ (Leto s kraljevo družino) zgodila majhna nevšečnost, ki je užalila švedsko hokejistko Mario Rooth.

Rooth in princ sta se v začetku preteklega leta udeležila odprtja drsališča v Ockelbu. Daniel dogajanja ni spremljal s sedežev, ampak si je nadel drsalke in se po ledu podil z legendami švedskega hokeja. Ko se je prireditev končala, je izustil: "S fanti sem se zelo zabaval.“

Švedske hokejistke, ki so bile tam, so ob tej izjavi zastrigle z ušesi. "Hokej igram od svojega četrtega leta. Takšnih izjav sem vajena. Daniela poznam, vem, da je dober moški, menim pa tudi, da bi zadevo lahko izpeljal bolje. Prepričana sem, da je mislil tudi na ženske,“ je povedala Rooth.

Ko je slišal za negativen odziv, je Daniel Rooth osebno poklical in se opravičil za napako. "Iz njegovega glasu je bilo mogoče razbrati, da izjavo obžaluje. Njegovo opravičilo je bilo iskreno. Sramuje se,“ je na družbenem omrežju zapisala hokejistka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.