Magazin > VIP
66 ogledov

Svet se sprašuje, kje je Melania Trump

Inavguracijski ples EPA
Kam je izginila prva dama Združenih držav Amerike?

Melania Trump, prva dama Združenih držav Amerike, je po inavguiraciji izginila z oči javnosti. Melania se je, tako kot je napovedala že prej, dva dni po inavguraciji Donalda Trumpa vrnila v 'domači' New York, kjer bo njen sin Barron nadaljeval s šolanjem, piše ameriški medij Th Independent.

Američani se sprašujejo, kakšna prva dama bo in koga bo izbrala, zaposlila za svojega sodelavca. "Obstaja neko javno zanimanje in pričakovanja njene komunikacije z mediji in javnostjo, ki je za enkrat ne zagotavlja," je povedala politična znanstvenica Lauren Wright, ki je napisala tudi knjigo V imenu predsednika. Melania še ni imenovala nikogar, ki bo zasedel ključne položaje v njeni ekipi. Izbrala je le glavno svetovalko Stephanie Winston Wolkoff, ki je sicer newyorška načrtovalka zabav. Ni pa izbrala glavne osebe, ki jo prva dam potrebuje – družbenega tajnika, ki je zadolžen za vse prireditve v Beli hiši.

Mnogi se sprašujejo, kakšno vlogo bo v javnosti Melania imela in ali se bo držala bolj zase. Kot je za Independent povedal Michael D'Antonio avtor biografije o Donaldu Trumpu, naj bi to držalo: "Melania je zelo zasebna oseba. Ko se bo pojavila v javnosti bo zelo dostojanstvena in elegantna, kaj preveč se pa ne bo izpostavljala."

Za enkrat je Melania napovedala le, da se bo borila proti nasilju na internetu, predvsem med mladimi in najstniki, česar je, kot je poudarila, vedno več.

Komentarjev 8
  • micka 14:02 01.februar 2017.

    Ne vem, če se ravno svet sprašuje, kje je. Morda se samo vi na Žurnalu. Nahaja se namreč v NY, kjer je tudi napovedala, da bo do konca šolskega leta.

  • anita.zaj72 12:29 01.februar 2017.

    Samo v obvestilo Žurnalu ne vem kje vam informacija, da se Melanija Trump ne pojavlja v medijih, če pa je na Youtubu posnetek datiran 31.1. 2017 kjer je Melanija v družbi sina v New Yorku. Posnetek dobite pod naslovom: First ...prikaži večrst Lady in NY: Melania and Barron Trump run errands in Manhattan despite city protestsVik Gast Vik GastPosnetek govorno in slikovno prikaže prvo damo in njenega sina v New Yorku. Upam, da novice ne pobirate po 24. ur.

  • BenX 10:56 01.februar 2017.

    slovenija se sprasuje kdo za vraga je umotvor K. D.??