Magazin > VIP
60 ogledov

"Sveta ne bom rešila pred lakoto"

Lepa soseda 2010
1/37
Žurnal24 main
Revija Hopla je že trinajstič zapored izbrala najlepšo sosedo. Letos je to po izboru žirije postala Tina Starc, bralci pa so naziv Lepa soseda dodelili Leji Rogač.

Dvanajst finalistk se je žiriji in občinstvu predstavilo v vodnem mestu Atlantis, kjer je bilo dobesedno vroče. Zato niti ne preseneča, da so se dekleta za razliko od drugih lepotnih tekmovanj najprej predstavila v kopalkah.

Razgaljeni koži je sledil malo bolj oblečen izhod in razglasitev letošnje zmagovalke. Glavno nagrado, jeklenega konjička in naziv Lepa soseda 2010, je domov odnesla 19-letna Tina Starc, ki je stara znanka lepotnih tekmovanj. Nad zmago je bila presenečena, saj je bila prepričana, da bo glavno lento osvojila Leja Rogač, ki je sicer prepričala bralce in postala Lepa soseda 2010 po njihovem izboru.

Ne bo se slekla in ne bo pela
Tina si od naziva obeta manekensko kariero in medijsko prepoznavnost, a nam je že zagotovila, da ne bo pela. "Tudi sveta ne nameravam rešiti pred lakoto, za Playboy pa se tudi ne mislim slikati." Nekdanja atletinja in študentka marketinga si predvsem želi, da bi ji uspelo v svetu mode. "Želim zapluti v manekenske vode, sicer ne vem, koliko mi to dovoljuje moja višina, ampak upam, da bom lahko postala uspešen fotomodel."

Podobne želje ima tudi izbranka bralcev, Leja, ki je z osvojeno lento zelo zadovoljna. "Vsaka punca si je želela, da bi zmagala, ampak sem zelo vesela nagrade s strani bralcev."

Sicer pa žirija ni pozabila niti na Injo Zalta, ki je postala miss fotogeničnosti, Katjo Šadl, ki so ji nadeli lento druge spremljevalke, in Nastjo Breg, ki se je veselila naziva prve spremljevalke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.