Magazin > VIP
2353 ogledov

Svetovno znana pevka razkrila svojo bolezen

LeAnn Rimes Instagram
LeAnn Rimes ima luskavico.

Pevka LeAnn Rimes je sklenila, da ne bo več skrivala luskavice, ki se je pri njej prvič pojavila, ko je bila stara dve leti. "Končno je napočil čas, da sem iskrena glede tega, kaj je luskavica in kako je videti. Veste, kakšno olajšanje je, ko dalj časa nekaj skrivate, nato pa o tem spregovorite? To zame pomenita fotografiji. To sem potrebovala. Moje celo telo – moj um, moj duh – je to potrebovalo,“ je LeAnn na mednarodni dan luskavice zapisala na Instagramu.

Zvezdnica pravi, da je preskusila različne terapije, ki niso pomagale, na javnih nastopih pa se je na vse pretege trudila skriti rdeče madeže po telesu. Na odru je nosila celo dvojne nogavice, četudi je bilo peklensko vroče. "Pod majico je bil moj trebuh poln debelih lusk, ki so bolele in krvavele,“ je še dejala pevka, ki se lahko pohvali z dvema grammyjema, prvega je dobila, ko ji je bilo rosnih 14 let.
Stanje njene kože se je letos poslabšalo zaradi stresa. "Nenadoma nisem mogla več početi stvari, ki jih ljubim, in biti obkrožena z ljudmi, ampak sem ždela doma v trenirki. Stres je eden glavnih vzrokov za luskavico in zaradi negotovosti je spet prišlo do vnetja.“

LeAnn pravi, da ne ve, ali  bo sedaj, ko je svet izvedel resnico, živela drugače. "Bom v trgovini nosila kratke hlače? Ne vem. Vem pa, da je naravnost neverjetno, kako se sami omejujemo. Ko si končno dovoliš stopiti iz kletke, se ti odpre svet. Svobodo občutiš že pri prvem koraku skozi vrata,“ je še dejala.

LeAnn Rimes | Avtor: Instagram Instagram


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.