Magazin > VIP
27 ogledov

Swayze: Zgodil se je čudež

Žurnal24 main
Patricka Swayzeja so paparaci ujeli na letališču, kjer je bil igralec, ki ima raka trebušne slinavke, videti čudovito.

Zvezda filma Umazani ples, ki je svetu spomladi povedal, da boleha za rakom trebušne slinavke, je bil na losangeleškem letališču videti veliko bolj zdrav in srečen kot pred časom. Fotografi so celo opazili, da se je igralec zredil za nekaj kilogramov, v prejšnjih mesecih je namreč zaradi bolezni zelo shujšal. Swayzeju, ki se je marca odločil, da bo pri premagovanju raka preizkusil novo eksperimentalno zdravljenje, se je tvegana odločitev očitno izplačala.

 

Eksperimentalno zdravljenje trebušne slinavke

Zdravljenje, ki si ga je zvezdnik izbral, vključuje jemanje zdravila vatalanib, ki naj bi preprečilo rast in širjenje rakavih celic. Ponavadi eksperimentalno zdravljenje dovolijo le bolnikom, ki so obsojeni na skoraj gotovo smrt. A glede na to, da je igralec videti zelo dobro, so pri njem očitno naredili izjemo.

Na letališču je bil Swayze dobre volje in se je bil kljub dejstvu, da se je zaradi varnostnih pregledov moral sezuti, še vseeno pripravljen pogovarjati s fotografi. "Zgodil se je čudež. A ne vem, zakaj," je povedal.

Igralec je z letalom odletel na prizorišče snemanja svoje nove serije Zver (The Beast), v kateri igra agenta FBI, ki pod okrilje prevzame novega službenega partnerja.

Swayze drugače s svojo ženo Liso Niemi živi na ranču v Novi Mehiki. Poročena sta že 23 let in če se bo njegov boj proti raku tudi nadaljeval tako uspešno, verjamemo, da bosta skupaj srečno živela še vrsto let.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.