Magazin > VIP
69 ogledov

Swayzejeva vdova ujezila družino

Lisa Niemi Patrick Swayze FameFlynet
Lisa Niemi je v svoji knjigi objavila šokantno fotografijo umirajočega Patricka Swayzeja, s čimer je sprožila družinski spor.

Niemijeva je v svoji biografiji Worth Fighting For objavila fotografijo plešastega in shiranega Swayzeja, kako spi ob svoji mački. "Grozna fotografija. Patrick je videti kot žrtev holokavsta. Fotografija je tako intimna, da si ne morem prestavljati, kako jo lahko nekdo objavi. Še najmanj pa bi to pričakoval od žene," je izid biografije pokomentiral družinski prijatelj.

"Patrickovo družino, najbolj pa njegovo mater Patsy, je Lisa zelo prizadela in ujezila. Vsi se šele zdaj počasi privajajo, da Patricka ni več ob njih. Fotografija je spet odprla rane," je še dodal vir.

To sicer ni prvič, da je 55-letna vdova na bojni nogi z igralčevo družino. Lisa je namreč podedovala celotno Swayzejevo premoženje in družina je bila mnenja, da Lisa do njih ni dovolj radodarna. Še bolj pa jih je razjezila, ko je želela mamo Patsy vpisati v dom za ostarele.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.