Magazin > VIP
8909 ogledov

Sylvester Stallone menda posilil 16-letnico

Sylvester Stallone FameFlynet
Hude obtožbe sedaj letijo tudi na Sylvestra Stalloneja.

V osemdesetih naj bi Sylvester Stallone v hotelu v Las Vegasu neko 16-letno dekle prisilil, da je njega in njegovega varnostnika, Michaela De Luco, oralno zadovoljilo. Mladenka naj bi o incidentu z zvezdnikom, ki je bil takrat star 40 let, obvestila oblasti, ni pa ga ovadila, ker se je sramovala. Kot je povedala, je igralca prosila za avtogram. Stallone naj bi se takoj začel spogledovati. Vprašal jo je, koliko let ima in kako skrbi za postavo. Prosila ga je za poljub, na kar ji je odvrnil, da ji ga bo dal na zmenku, ki ga ne bo pozabila. Varnostnik jo je vprašal, kaj bi naredila, če bi jo zvezdnik začel osvajati. Odvrnila je, da bi ga verjetno začela osvajati nazaj. De Luca ji tako naslednji dan dal dva ključa za sobo in ji naročil, naj ju tam počaka.

Tam naj bi jo moška prisilila v oralni seks, De Luca pa jo je zatem še enkrat posilil, piše v policijskem poročilu, v katerem je še navedeno, da je Stallone žrtvi na koncu zagrozil, da ji bosta razbila glavo, če bo komu povedala, kaj se je zgodilo.

Igralec je obtožbe zavrnil.

Komentarjev 5
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:32 17.november 2017.

    Rambo je peder in pedofil,in to naj bi bil junak in idol mladincev,ki se pumpajo v fitnesih?

  • mph 09:36 17.november 2017.

    Nesporno je Holywood gnil ... ma prav čisto vsega pa ravno ne verjamem. Ogromno je oportunistk, ki bodo želele zdaj malo denarja za domnevne dogodke 30 let nazaj potegnit. In ugotovi, če je rekla, da ima takrat 18 ali več ...prikaži več in če je res šlo za prisilno. Zdaj se reskira druga skrajnost.