Magazin > VIP
32 ogledov

Sylvester Stallone sestri plačeval za molk

Sylvester Stallone FameFlynet
Ko je bil na vrhuncu slave, je Sylvestru Stallonu njegova polsestra grozila, da bo javnosti izdala, da jo je fizično zlorabljal, če ji ne bo mesečno izplačeval zajetnega kupčka denarja.

Pred šestnajstimi leti je Sylvester Stallone moral svoji (zdaj že pokojni) polsestri Toni Ann Filiti izplačati 1,5 milijona evrov, 888 tisoč evrov na mesec do konca njenega življenja, ter 37 tisoč evrov na leto za njene zdravstvene in psihiatrične stroške. Vse zato, ker ga je izsiljevala, da bo v nasprotnem primeru javnosti razkrila, da jo je nekoč fizično zlorabljal. Sylvester vse do danes ostro zanika obtožbe, pri čemer ga podpira tudi njegova mama Jackie, ki pravi, da je bil žrtev izsiljevanja. "Toni Ann je vsak dan vzela 65 tablet in je stalno grozila Sylvestru. Odvisnik od droge bo storil karkoli. Ko je Sylvester zaslovel, je zagrabila priložnost. Skušal ji je pomagati, a se je ujel v past."

Oglasil se je tudi Tonijin 19-letni sin Ed, ki trdi, da so iz njegove mame naredili črno ovco. Dodal je, da mu je mama pred smrtjo povedala za zlorabo, ki jo je preganjala do konca življenja. Toni Ann je umrla 26. avgusta lani, ko je izgubila bitko s pljučnim rakom. Stara je bila 48 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.