Magazin > VIP
26859 ogledov

Ta boleči "fetiš" ima RTV-jeva voditeljica

veronika žajdela
1/3
Osebni arhiv
Na televiziji jih spretno skriva.

Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro, Veronika K. Žajdela, obožuje ušesne pirsinge. Lepotica jih ima skupaj kar 14, po sedem v vsakem ušesu. O svojem fetišu je spregovorila na svojem YouTube kanalu, kjer je s svojimi sledilci delila tudi praktične nasvete o tej temi. 

"S hrustančnimi pirsingi sem začela pred približno štirimi leti in takrat sem si zamislila, kako si bom 'okrasila' ušesa, tako da so pirsingi strateško določeni za končni - vsaj meni - lep rezultat. Prejšnji teden sem tako dodala še zadnja dva helixa in zdaj bom samo še menjala kak uhan, ko se zacelita, sicer pa je to to!" je Veronika zaupala Žurnalu24 in dodala: "Začela sem z rookom, kar je zabavno, ker ni ravno najlažji pirsing. Večina začne pri hrustančnih pirsingih s helixom. Je pa s pirsingi tako kot s tetovažami: težko je imeti samo enega (smeh). Kreativnost kombiniranja toliko različnih uhanov na ušesih je bil prvi razlog za navdušenje nad pirisigi - poleg vizualne podobe. Me pa pri ušesnih pirsingih privlači tudi to, da so vidni, kolikor sam želiš, da so vidni, ker jih lahko skriješ za lase. Dvomim, da tisti, ki me gledajo samo v oddaji na TV in mi ne sledijo na socialnih omrežjih, vedo, da imam toliko piercingov! (smeh) Zato recimo nimam - in si ga tudi ne želim - nosnega piersinga. Veliko bolj očiten je."

Veronika tudi svetuje, da si, če se odločite za tak telesni okras, izberete pravega strokovnjaka. "Hvala Matiji iz Chebele v Celju, poln je super nasvetov," še pravi.

Kako pravilno skrbeti za pirsinge, boste izvedeli v videih.

Komentarjev 1
  • molka 09:06 01.maj 2022.

    zarad mebe si lahk tud v mozgane nabije