Magazin > VIP
3821 ogledov

Ta član britanskega dvora sedaj ljubi medicinsko sestro

britanski dvor Reuters
Najljubši vnuk kraljice Elizabete II. je spet zaljubljen.

Aprila so z britanskega dvora sporočili, da sta se razšla sin princese AnnePeter Phillips, in hči naftnega tajkuna Keitha Wallacea, Lindsay Wallace. Razhod je bil veliko presenečenje, saj so vsi mislili, da je njuno razmerje trdno kot skala, na koncu pa sta bila skupaj le tri leta.  Peter in Lindsay po razhodu ostajata prijatelja, Daily Mail pa je pisal, da razlog za razhod ni bila tretja oseba.

Peter pa je očitno že nekomu poklonil svoje srce, in sicer medicinski sestri in pisateljici Harriet Sterling, ki ga je pospremila na Badminton Horse Trials 2024, kamor je Peter pripeljal tudi svoji dve hčerki. Rodili sta se mu v zakonu z Autumn Kelly, od katere se je po 13 letih ločil leta 2021. "Videti sta bila zelo zaljubljena. Smejala sta se na vsa usta," je povedal očividec.

Peter je 18. v vrsti za prestol. Veljal je za najljubšega vnuka kraljice Elizabete II., zelo blizu pa naj bi bil tudi svojemu stricu, kralju Karlu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.