Magazin > VIP
1142 ogledov

Ta dekleta krasijo najbolj zaželeni koledar leta

pirelli Instagram
Italijanski izdelovalec pnevmatik Pirelli je tudi letos izdal koledar, ki ga bodo prejeli le izbranci.

Za letošnji koledar so se pred fotografski objektiv postavile Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Indya Moore, Rosalía, Stella Roversi, Yara Shahidi, Kristen Stewart in Emma Watson, posnel pa ga je Italijan Paolo Roversi, ki je v svojih modelih iskal Shakespearovo Julijo, ki se po fotografovem mnenju skriva v prav vsaki ženski.

Kot piše Vogue, je ta koledar prvi, ki je delo italijanskega fotografa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juliet goes from being an innocent girl to a rebel, a powerful woman. #KristenStewart Who is your Juliet?

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

"Iskal sem čisto dušo, nekoga, ki je poln nedolžnosti, ki združuje moč, lepoto, nežnost in pogum," pravi fotograf, ki je vse to našel v očeh, gestah in besedah in petju svojih novih muz. "V vsaki ženski je Julija. Nikoli je ne bom nehal iskati.“

Roversi tako nadaljuje tradicijo nekonvencionalnega pripovedovanja zgodb v znanem koledarju, ki ga je začela Annie Leibovitz leta 2016, ko se je umaknila od tipičnih seksi deklet, ki so koledar krasile od leta 1964, in proslavila ženske, ki so nase opozorile tudi z dosežki in ne le lepoto.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.