Magazin > VIP
26763 ogledov

Ta fotografija je kraljici Elizabeti velik trn v peti

jeffrey epstein,  Ghislaine Maxwell Profimedia
Na sojenju govora tudi o tej fotografiji.

Ghislaine Maxwell, zaupnica obsojenega pedofila Jeffreyja Epsteina, se je tako kot on gibala v visokih krogih. To dokazujejo tudi številni posnetki, ki si jih ogledujejo med njenim sojenjem v ZDA. 

V javnost je prišla tudi fotografija, na kateri Epstein in Maxwell, ki je osumljena trgovine z ljudmi in zlorabe mladoletnic, sedita pred neko kočo. Gre za prav posebno nepremičnino … To je koča na kraljevem posestvu Balmoral na Škotskem, ki je v lasti kraljice Elizabete II., in v kateri si člani kraljeve družine radi odpočijejo po dolgih sprehodih ali lovu.

Mediji poročajo, da je posnetek nastal leta 1999, ko je par na obisk povabil princ Andrew, ki sicer trdi, da si z Epsteinom nikoli nista bila zelo blizu. Epsteina in Maxwell naj bi na Škotsko pospremila neka mlada manekenka. 

Andrew je sicer do vratu v težavah. Tudi na tem sojenje je večkrat padlo njegovo ime. Epsteinov nekdanji pilot je izjavil, da je bil princ reden potnik na "lolita ekspresu", milijonarjevem zasebnem letalu, s katerim so se prevažali tudi Donald Trump, Bill Clinton in igralec Chris Tucker.

Na sodišču se bo moral zagovarjati tudi britanski princ. Proti njemu je v ZDA civilno tožbo sprožila Virginia Giuffre, ki trdi, da jo je zlorabil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.