Magazin > VIP
24696 ogledov

Ta igralka naj bi bila kriva za razpad slavnega zakona

lisa bonet, jason momoa Profimedia
Lisa Bonet je zaradi nje skrbelo ...

johnny depp, amber heard | Avtor: Profimedia Profimedia
Pretekli teden je odjeknila vest, da se je končal zakon med Jasonom Momoo in Liso Bonet. Poročena sta bila pet let, skupaj pa skoraj 17. 

"Vsi smo občutili pritiske in spremembe tega časa. Odvija se revolucija in naša družina ni izjema," je par, ki ima dva otroka, zapisal na družbenem omrežju in razložil, da se razhajata. "Tega z vami ne deliva zato, ker meniva, da ima novičarsko vrednost, ampak zato, da lahko z našimi življenji dostojanstveno in pošteno nadaljujemo. Ljubezen med nama ostaja in se razvija." Zvezdnika sta še dodala, da ostajata predana otrokoma.

Sedaj so odjeknile govorice, da je za konec zakona kriva igralka Amber Heard, Jasonova soigralka v Aquamanu. Nekdanja žena Johnnyja Deppa naj bi se s soigralcem spogledovala. Da je kriva, so prepričani tudi uporabniki Twitterja. "Kaj je Amber spet naredila?" se sprašuje komentator, nekdo drug pa je spomnil, da je Amber uničila tudi Deppovo dolgoletno zvezo z Vanesso Paradis

Pojavile so se tudi informacije, da je Liso sodelovanje njenega moža z Amber skrbelo že od samega začetka in da je poskušala vse, da bi Amber odpustili. Lisa menda ni dvomila v to, da bo Amber za kariero naredila vse, pišejo mediji.

 

Komentarjev 1