Magazin > VIP
4332 ogledov

Ta lepotica greje srce Tadeja Pogačarja

tadej pogačar Epa
Je profesionalna kolesarka, študentka prava in strastna kuharica.

Srce našega kolesarskega asa, Tadeja Pogačarja, velikega zmagovalca dirke po Franciji, je oddano. Osvojila ga je svetlolasa, dve leti starejša Urška Žigart, ki prihaja iz Slovenske Bistrice. Združuje ju ljubezen do kolesarstva. Urška je namreč članica kolesarske ekipe Ale BTC Ljubljana. Lepotička sicer študira pravo, na Instagramu pa ima kar dva profila. Enega je namenila svoji tretji veliki ljubezni – kuhanju. Imenuje se Urška in the kitchen. "Urška bo poskrbela, da Tadej Pogačar ne bo shujšal,“ piše v opisu strani, na kateri Urška deli fotografije svojih kuharskih presežkov.


"Tega občutka ni mogoče opisati z besedami. Ne zmaga, ampak to, kako se ob tebi počutim. Ponosna sem nate in presrečna, da so se ti izpolnile sanje. Čeprav sem bila po svojih 16 dnevih dirkanja utrujena, si včeraj nikjer drugje kot ob tebi v Parizu ne bi želela biti,“ pa je slovenskemu heroju po čestitala na Instagramu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.