Magazin > VIP
23 ogledov

Ta moški je kriv za Mileyjino razuzdanost

Miley Cyrus Reuters
Že več kot en mesec se ves svet vrti okrog Miley Cyrus, ki se je pred našimi očmi iz pridne punčke prelevila v razuzdanko. Za to spremembo naj bi bil kriv nihče drug kot njen novi menedžer Larry Rudolph.

Vse od zloglasnega nastopa na nagradah MTV se ves svet sprašuje, kaj se je zgodilo z Miley Cyrus. Odgovor se morda skriva v njenem menedžerju Larryju Rudolphu, ki je v začetku letošnjega leta prevzel vse vajeti Mileyjine kariere in jo spodbudil k drastični spremembi. Zanimivost: Rudolph je nekoč skrbel tudi za kariero Britney Spears.

Rudolph je julija v intervjuju za revijo Hollywood Reporter povedal, da je njena revolucija v karieri pravzaprav nekaj "zdravega", njen nastop po nagradah MTV pa je komentiral z besedami: "Mislim, da ne bi moglo biti bolje."

Je Miley torej Rudolpha najela z namenom, da šokira, kot je pred leti Britney svet šokirala z nastopom s kačo (tudi na podelitvi videonagrad MTV leta 2001) in pozneje s pobrito glavo? Pevkin zadnji album Can't Be Tamed iz leta 2010 je bil namreč prava polomija, zato se je zvezdnica po tem raje osredotočila na snemanje filmov, ki pa ji prav tako niso prinesli večjega uspeha. Konec leta 2012 je zato odpustila menedžerja Jasona Moreyja in se popolnoma prepustila Rudolphu. Kaj se je po sklenitvi naveze začelo dogajati z Mileyjino kariero, vemo vsi. Upamo le, da njena kariera z Larryjevo pomočjo ne bo pristala tam, kjer je Britneyjina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.