Magazin > VIP
11999 ogledov

Ta odziv Đokovića na vprašanje o njegovi ženi vas bo presenetil

Novak Đoković Profimedia
Ni mogel verjeti.

V epizodi hrvaškega kviza Potjer se je pojavilo vprašanje, na katero se je odzval teniški as Novak Đoković. Voditelj Joško Lokas je tekmovalca Deana Kotiga vprašal: "S katerim tenisačem se je leta 2014 poročila Jelena Ristić?" Kotiga je imel nekoliko zmeden izraz na obrazu, ko je slišal vprašanje, nato pa je rekel ‘naprej’. Dva druga tekmovalca sta odgovorila: Ivan Ljubičić.”

Prav ta izsek iz oddaje je na Instagramu delil Ljubičić, in Đoković je na to komentiral: “Auuuu, pa kako tega niso vedeli?” Jelena in Novak sta se spoznala preko družbenih omrežij, povezal pa ju je pogovor o športu. Novak je bil takrat star 17 let, Jelena pa 11 mesecev starejša od njega. Poročila sta se leta 2014 in imata dva otroka.

"Na prvi pogled me je osvojila s svojim nasmehom. Seveda je videz vedno na prvem mestu, a ljubezen zahteva veliko več. Jelena je bila iskrena od prvega trenutka in hvala bogu, da sva se spoznala, preden sem dosegel velik uspeh, saj sem vedel, da je z mano zaradi mene, zaradi fanta, ki ga je spoznala, ko je bil star 17 let. Ona je moja največja podpora, je sposobna, ambiciozna in močna. Na njej mi je najbolj všeč njena iskrenost," je nekoč dejal Đoković, piše Index.hr.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.