Magazin > VIP
27466 ogledov

Ta poroka je v Sloveniji dvignila veliko prahu

damjan murko Facebook
Od poroke je minilo že 14 let.

Pevec Damjan Murko in njegova Maja sta včeraj praznovala 14. obletnico poroke. Njun veliki dan, ki se je zgodil po štirih letih ljubezni, je dvignil veliko prahu in požel ogromno medijsko pozornost. 

Murko pa se ne spominja le lepih trenutkov ... "Spominjam se dvomljivcev, ki so trdili, da gre samo za marketinško potezo in da se bo najina zgodba hitro končala. Bil sem mlad, 23 let, žena je 10 let starejša ... Vsi, ki so ta dogodek prišli pogledat pred cerkev, so pričakovali, da bo to še ena od mojih nastavljenih potez. Takšni so bili tudi komentarji ... Po 14 letih sva verjetno že dokazala, da ni bila šala. Danes lahko oba rečeva, da nama ni žal. Moram tudi povedati, da je sin Tiar okronal najino ljubezen. Rojstvo otroka je največ, kar lahko par dobi za darilo," je za Žurnal24 povedal naš zabavljač.

Bolj kot njega pa so komentarji prizadeli njegovo soprogo. "Samo idiota nič ne prizadene. Prepričan sem, da bi bilo huje, če v tistem trenutku ne bi znal uporabiti prave besede, jo objeti, se pogovoriti o tem, zakaj se to dogaja. Skupaj sva šla skozi to rušenje. Bilo je veliko laži, natolcevanj, ki jih jaz nisem takoj opazil, ker so del mojega posla, Majo pa so prizadele."

Par se je spoznal na občini v Zgornji Kungoti. Ona je tam delala kot tajnica župana, Murko pa je bil na občino povabljen, da bi zapel županovim gostom. "Neverjetno dobro sva se ujela, zato sva se začela družiti, šla na pico in takrat se je začela najina zgodba," se spominja pevec, ki nam je razkril tudi svoj recept za srečen zakon. "Nikoli ne greva jezna spat. Morda je tudi to skrivnost dobrega zakona, da si znaš vzeti čas zase, da se umakneš in premisliš ter razčistiš sam s seboj, preden se s partnerjem pogovoriš."

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:40 04.maj 2022.

    Koliko je bilo in jih še vedno je enih natolcevanj a ona dva sta že 14 let poročena. Nisem Murkotova fanica ampak očitno nekaj že delka prav. Še vedno je poročen z prvo ženo, kariero pa ima tudi trdno, bolj ...prikaži več kot res kakšen pravi slavček.