Magazin > VIP
38413 ogledov

Ta simbol so v Katinem pretresljivem videu opazili le redki

Kate Middleton Zajem zaslona
Kot se je razvedelo, je Kate svoj govor napisala sama.

Princesa Kate je v petek v video sporočilu razkrila, da ima raka. Posnetek je nastal na vrtu dvorca Windsor in po mnenju nekaterih vsebuje močno sporočilo za vse, ki se borijo s hudo boleznijo.

Princesa sedi na klopi, za njo pa so narcise. Na spletni strani Marie Curie je narcisa opisana kot "močna in vzdržljiva" roža, ki velja za simbol pomladi, novih začetkov in ponovnega rojstva. "Cvetoče narcise so eno prvih znamenj pomladi. So močne, vzdržljive rože, ki cvetijo leto za letom in so simbol novih začetkov. Njihova svetlo rumena barva prinaša upanje na svetlejše dni," je za Marie Curie razložila Lily Whitlam

Kate je v videu poudarila, da se veseli vrnitve k svojim kraljevim nalogam, spomnila pa se je tudi drugih, ki se borijo s to boleznijo. "Ta trenutek mislim na vse tiste, ki jih je prizadel rak. Vse, ki se soočate s to boleznijo, prosim, da ne izgubite vere in upanja. Niste sami," je povedala.

Kot se je sedaj razvedelo, je Kate govor napisala sama. "Vse besede so njene, osebno jih je tudi predala in odločila, kdaj je pravi čas, da novico deli s svetom,” je razkril prijatelj družine, vir blizu dvoru pa je dejal, da je William izjemno ponosen na svojo pogumno in močno ženo.

Komentarjev 3
  • Pierre 09:50 26.marec 2024.

    Ne vem kaj je posebnega če ''slavni'' zbolijo? Pejte mal na onkološki oddelek UKC pa tam naredite reportažo!!!!!

  • Avatar Zala
    Zala 08:09 26.marec 2024.

    Smo v spomladanskem času in druge rože ne cveto. Verjetno bi poleti v ozadju videli ribnik in lokvanje. Ali decembra okrašeno božično drevo.

  • Avatar lopov
    lopov 07:31 26.marec 2024.

    Kraljevi dvor... na račun države davkoplačevalcev živijo in od vsega dolgčasa ne vedo kaj bi vse lahko ali ne prišlo v javnost... čw te nekdo plača ker živiš na njegov račun ima pravico vedet vseee kaj dogaja ni zasebnosti odstopi ...prikaži več pa privat živi pa na svoje stroške pa imej zasebnost.. fukajo vsepovprek ko v bordelu.. pol pa jok in stok...