Magazin > VIP
3829 ogledov

Ta slovenska pevka se vrača na sceno!

Sendi Sandi Juračič
Pevka si želi vnovične vrnitve na odre in upa tudi na odprtje diskotek, ki so v zadnjih letih kar nekako potonile v pozabo.

Sandra Klemm-Sendi se je po prvi "poskusni" skladbi Zbudi se, s katero se je ponovno vrnila v plesno obarvane pop ritme, odločila, da bo svojo glasbeno pot nadaljevala v teh vodah. Zdaj nam je postregla z novo skladbo z naslovom Nič ne ustavi me, ki se je še malce bolj približala njenim nekdaj zelo priljubljenim skladbam. In kaj je glavno sporočilo pesmi? "Pesem je nastala za ženske, ki so že kar malce pozabile nase. V današnji družbi se preveč osredotočamo, predvsem ženske, na druge, na moža, otroke, družino. Težko je usklajevati kariero in skrb za svoje bližnje. S to pesmijo sem želela sporočiti, da ženska ne sme pozabi na svojo ženstvenost. Poleg vseh skrbi mora tudi uživati življenje," pravi Sendi. 

A vendarle se zdajšnje ustvarjanje loči od ustvarjanja nekdaj. Tako je v zdajšnjih plesnih pop ritmih kar prece tako imenovanega elektro pop viba, ki vsem ni ravno všečen, predvsem ljubiteljem tistih pravih pop dance ritmov iz osemdesetih in devetdesetih let. Ob tem Sendi iskreno pove: "Želela sem vse v živo, a se sedaj zaradi nižjih stroškov dela na tovrstni način. Dance sedaj močno prepleta značilni elektro pop 'vibe'. Ko sem se odločila za prvi korak in posnela pesem Zbudi se, sem predvsem želela videti odziv ljudi. Moram priznati, da me je pozitivno presenetil."

Sendi je to dalo nov zagon, a vseeno ob tem prizna, da je potrebovala kar nekaj časa, da je ugotovila, ali ji vse skupaj odgovarja. "Vedno sem bila navajena nastopati v živo. Tudi zdaj, ko bomo začeli nastopati v živo, bom vztrajala pri tem. Enostavno nočem in ne želim peti na matrico. Zato bodo nastopi vseeno zveneli drugače kot nove nastale pesmi, ki jih ljudje slišijo preko radija." Ker je v živo le v živo in tisto pravo doživetje, nam Sendi še zaupa: "Upam, da se kmalu odpre kakšna diskoteka in dobimo priložnost, da nastopimo tudi v njej, tako kot smo nastopali že pred leti." Na odre naj bi se Sendi znova podala v pomladnih mesecih prihodnje leto. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.