Magazin > VIP
3395 ogledov

Ta suhljata manekenka je morala poslušati, da je predebela

Bridget Malcom
Teh pritiskov ji je sedaj dovolj!

Bridget Malcom je vitka in prelepa, kljub temu je bila več let zelo obremenjena s svojim telesom oziroma težo. Kot je povedala 26-letnica, ki je med drugim delala tudi za blagovno znamko Victoria's Secret, je morala med snemanji večkrat poslušati kritike, da je predebela, četudi je nosila konfekcijsko številko 0 (size zero). Bridget je modni industriji sedaj obrnila hrbet, in, kot pravi, je končno srečna, saj svoje telo sprejema takšno, kot je.

"To dekle ni debelo"

"To dekle ni debelo," je pod fotografijo, na kateri je v kopalkah, zapisala Avstralka in razložila, da so ji med tem modnim fotografiranjem razložili, da mora shujšati. Tega nasveta tistega dne ni slišala prvič, pa tudi zadnjič ne. Zaradi takšnih kritik se je 12 let borila s svojim telesom. V upanju, da bi bila še bolj popolna, je veliko telovadila in zelo malo jedla. Trpinčenje je trajalo do lanskega avgusta, ko se je zaobljubila: "Nastopil je čas, da se pomirim s svojim telesom." Tistega dne je iz stanovanja vrgla tehtnico in merilni tlak, znebila pa se je tudi oblačil, v katera se je lahko stlačila le takrat, ko je bila teža na najnižji možni točki. Poleg tega je z Instagrama izbrisala vse fotografije iz telovadnice. "Nisem se več želela gledati v ogledalu in si dopovedovati, da sem predebela in da zase ne naredim dovolj," je razložila lepotica, ki se sedaj prehranjuje zdravo. "Življenje je prekratko, da bi se osredotočali le na zunanjost," pravi Bridget, ki je ob tem priznala, da se je od avgusta zredila. "Dol mi visi. Moje življenje je več kot le konfekcijska številka hlač."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.