Magazin > VIP
35405 ogledov

Ta zabava ima tragično ozadje

deborah james Instagram
To je bila verjetno njena zadnja zabava v krogu prijateljic.

O tragični usodi britanske voditeljice Deborah James smo že pisali. 40-letnica se že več let bori z rakom, žal neuspešno. Mamica dveh otrok ve, da bo kmalu umrla. Zdravniki so zdravljenje ustavili in Deborah, ki je delala za BBC, se je preselila v hišo svojih staršev, ker ne želi, da bi njena otroka gledala, kako trpi.

Temnolaska pa je sedaj delila srečen trenutek. Njena sestra je zanjo organizirala zabavo, na katero so bila vabljena le dekleta ...

"Ustvarjanje novih spominov je težko, ko veš, da umiraš. Ta pritisk," je zapisala ob posnetkih in dodala, da ji je zabava na obraz spet narisala nasmeh, čeprav se njeno stanje naglo slabša. "Vse težje zapuščam hišo in posteljo, kar me je potrlo," še pravi Deborah, ki je tistega dne veliko jokala, a dan se je končal s solzami sreče. Za to je poskrbelo tudi podjetje, ki je organiziralo njeno zabavo. "Niso sprejeli plačila, zato sem denar namenila fundaciji Bowel babe."

To dobrodelno fundacijo je ustanovila Deborah. Za raziskave raka na črevesju so zbrali že več kot 3 milijone funtov. Za njeno delo je izvedela tudi kraljica Elizabeta II. in jo nagradila z nazivom dame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.