Magazin > VIP
9512 ogledov

Ta zvezdnica naj bi princu Harryju vzela nedolžnost

Elizabeth Hurley Profimedia
Princ Harry naj bi to razkril v svoji avtobiografiji, ki bo predvidoma izšla v začetku prihajajočega leta.

V intervjuju za revijo Saturday Times so 57-letno zvezdnico "Austina Powersa", Elizabeth Hurley vprašali, ali je ona neznana "lepa starejša ženska s podeželja", s katero naj bi 38-letni princ Harry kot najstnik izgubil nedolžnost. To naj bi princ Harry namreč razkril v njegovi 416 strani dolgi avtobiografiji, ki naj bi izšla 10. januarja. Elizabeth je to takoj zanikala in dejala: "Ne. Jaz ne. Absolutno ne."
Po odmevni Netflixovi seriji "Harry & Meghan" naj bi bila kraljeva družina zelo nervozna zaradi vpliva spominov princa Harryja in Meghan na kraljevi dvor. "Posledice tega bodo daljnosežne in lahko zelo uničujoče," je kraljevi komentator Richard Fitzwilliams povedal za Daily Mail.
Harryjev brat, princ William, je menda zaključil s svojim mlajšim bratom in sestro zaradi obtožb v dokumentarcu. Harry je namreč med drugim rekel, da je William kričal nanj pred kraljico Elizabeto med pogovorom o vojvodi in vojvodinji Susseški, ki sta zapustila kraljevo družino leta 2020.
Nedavno je vir za Daily Mail povedal, da zaradi vseh razkritij v odmevni seriji na britanskem dvoru letos zagotovo ne bo sproščenega družinskega božiča.

liz hurley | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 3
  • robi2107 07:59 20.december 2022.

    Neumnosti

  • drecos123 11:57 19.december 2022.

    a je ta lenuh sploh kaj migal saj ne zna

  • Avatar Syn
    Syn 10:29 19.december 2022.

    Me zanima če bo razkril, koliko jo je plačal. 🤣