Magazin > VIP
270 ogledov

Taiji Tokuhisa ni več samski

Taiji Tokuhisa Žurnal24 main
Bralec nas je obvestil, da je postavnega manekenka in televizijskega voditelja Taijija Tokuhiso že večkrat videl v družbi postavnega dekleta.

Nazadnje je 43-letnega voditelja opazil na ljubljanskem gradu, na razstavi lutk, "kjer se je do ušes zaljubljen objemal s svojo novo punco". "Družino sem peljal na razstavo, ker so otroci navijali, da bi videli lutke. Zaljubljenemu parčku, ki se je ves čas smehljal, poljubljal in se navihano igral z lutkami, se je bilo težko upreti. Tako pozitivno energijo sta širila, da smo jima sledili v nizu razstav, ki sta si ogledovala v sklopu gradu, ter se veselili, da je par tako lepo zaljubljen," nam je razkril vir, ki je manekenka v družbi istega dekleta sicer videl že večkrat.

"Gotovo sta oba gurmana, saj smo ju v zadnjih mesecih večkrat opazili skupaj nakupovati na ljubljanski tržnici pri branjevkah, s katerimi sta klepetala in izbirala pridelke." Bralec pravi, da parček ni upal fotografirati, povedal pa je, da si je Taiji izbral dekle športne postave. "Oba pritegneta pozornost, ko prideta mimo, in s preprostostjo in prijaznostjo popestrita vzdušje vsem, ki smo kupovali ob njiju. Ni ju sram pokazati, da se privlačita, ko nista objeta, se držita za roke. Taiji ji je kot pravi kavalir kupil tudi šopek rož, kar je moja žena hitro opazila in vprašala, zakaj ji jaz ne kupujem rož, tako kot on svoji punci. Ja, Taiji zna, punca ob njem žari od dobre volje in moja žena verjetno hoče isto …,” je še povedal vir.

Taiji je za Žurnal24 povedal, da besede našega vira držijo. Od novega leta je spet srečno zaljubljen, in sicer v dekle, ki ga pozna že dalj časa.

Komentarjev 5
  • Xerxes 16:39 22.julij 2015.

    Ali je možno, da v Žurnalu24 ni niti enega samega novinarja, ki je imel pozitivnooceno iz slovenskega jezika?Predvsem pa tovrstne "članke" raje opremite s pripisom "Pozor samopromocija"

  • radsemastimzmesom 14:09 22.julij 2015.

    Vir je TAJČI sam oz. če ni, je to nek stalker. Izbirajte sami.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 11:46 22.julij 2015.

    Pa kako vam rata zvarit tako nagravžen članek?! + to, da od tega silnega vira človek zlahka faše kakšno virozo. Uboga virova žena!