Magazin > VIP
11 ogledov

Tajči poje le še duhovno glasbo

Tatjana je danes poznana kot pevka duhovne glasbe in veliko poje po cerkvah širo Žurnal24 main
Tatjana Matejaš - Tajči že dolgo let živi v Ameriki, kjer je poznana kot pevka duhovne glasbe in predana žena ter mati treh sinov.
Tatjana Matejaš Tajči je v začetku devetdesetih let odšla v Ameriko in za seboj pustila družino in slavo. " Ko sem bila na vrhu, sem bila zelo nesrečna. Bila sem najstnica in storila sem napake značilne za mlade, ki ne živijo po Božjih zapovedih," je povedala Tatjana Matejaš, poročena Cameron. Vedno bolj je razmišljala, kaj naj stori s svojim življenjem, saj je slava in denar nista izpolnjevala.

V Ameriko z 200 dolarji v žepu
Ko se je začela državljanska vojna na Hrvaškem, se je odločila za odhod v Ameriko. Z 200 dolarji v žepu se je odpravila na pot in prvo zaposlitev našla kot čistilka glasbenih studijev. Začela se je učiti petja in nastopati po raznih cerkvah. V Los Angelesu je spoznala bodočega moža Matthewa Camerona, s katerim je poročena 6 let in ima tri sinove. Z možem potujeta po Ameriki in prepevata po cerkvah.

"Ni mi žal"
Mnogi se še vedno spominjajo uspešnice Hajde da ludujemo in ne razumejo njene odločitve za odhod v Ameriko. Sama pa pravi, da odločitve ne obžaluje, saj sedaj živi polno življenje v krogu svoje družine.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.