Magazin > VIP
16958 ogledov

Take grozljive komentarje mora poslušati hčerka Jennifer Lopez

jennifer lopez Profimedia
Težko je biti otrok slavni staršev.

Biti najstnik, ni najbolj preprosto, še zlasti, če moraš zaradi poklica staršev živeti pod drobnogledom javnosti, ki ni vedno najbolj prijazna. To je morala sedaj spoznati tudi hčerka Jennifer Lopez, ki spada med najlepše ženske na tem planetu. Lepotica je vedno urejena od glave do pet, njeno telo pa se lahko, četudi je že praznovala abrahama, kosa s postavami pol mlajših kolegic. 

A Emme, ki se je pevki in igralki rodila v zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem, je drugačna in ima drugačen stil oblačenja. Trenutno prisega na modre lase in preširoka oblačila.

Jennifer hčerki dovoli, da je to, kar je, za razliko od spletnih komentatorjev, ki so z grdimi komentarji napadli najstnico. "Ko si obseden z lepotnimi posegi, tvoji otroci razkrivajo tvoje prave gene“, "dekle je videz podedovalo po grdem očetu“, "kakšen velik nos, hčerka si ga mora čim prej popraviti“, je le nekaj komentarjev, ki so leteli na videz 13-letnice. 

Komentatorji na spletu bi se morali osredotočiti na mladenkin talent ali pa jo pustiti pri miru. Očitno so pozabili, da ima za seboj že velik nastop. Lani je ob materi nastopila na Super Bowlu in dokazala, da je po starših podedovala pevski talent.

Komentarjev 2
  • Thomas_Tracy 10:19 24.julij 2021.

    Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro. Moja zadnja plača 26395 USD od te enostavne in preproste službe. To je neverjetno in zasluži super. Noben šef, Za več tukaj ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Majazmaja 16:00 23.julij 2021.

    Kaj je narobe z ljudmi, ki se spravijo na otroke?!