Magazin > VIP
17498 ogledov

Tako bodo Matthewu Perryju uresničili zadnjo željo

matthew perry Profimedia
To je bila njegova zadnja želja.

Med promocijo svoje avtobiografije je Matthew Perry, ki je umrl 28. oktobra, pokopali pa so ga v petek, povedal, da si ne želi, da bi bila prva stvar, ki bi jo povezali z njim, serija Prijatelji, ampak njegov trud za sočloveka. "Rad bi, da bi se me spominjali kot nekoga, ki je dobro živel, močno ljubil, je bil iskalec in ki mu je bilo najbolj pomembno, da pomaga drugim," je povedal in dodal: "Ko umrem, ne želim, da se najprej omeni Prijatelje. Želim, da se to najprej omeni. Dokazovanju le-tega bom namenil preostanek svojega življenja. Odvisnost je premočna, da bi se proti njej boril sam."

Njegove besede so si vzeli k srcu in v njegovem imenu odprli fundacijo. "V duhu  Matthewa Perryja, ki se je zavezal k pomoči drugim, ki se borijo z odvisnostjo, se podajamo na potovanje, da bi počastili njegovo zapuščino, in sicer z ustanovitvijo fundacije Matthewa Perryja, ki jo vodijo njegove besede in izkušnje ter njegova strast, da bi pomagal čim večjemu številu ljudi," je zapisano v ustanovni izjavi fundacije, ki jo vodi javna dobrodelna ustanova  The National Philanthropic Trust.

Perry je bil desetletja odvisen od alkohola in zdravil na recept. Povedal je, da je nekoč vzel tudi po 55 protibolečinskih tablet na dan. 

 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:55 05.november 2023.

    Noro, posesivno je, kaj počne ta avtor prispevkov..Vidiš naslov in veš, kdo bo pot to podpisan.

  • Kmodri 11:26 05.november 2023.

    Naj Z24 pojasni obsedenost s tem osebkom! Aja ne more, ker pisuni čakajo na psihiatrično pomoč!