Magazin > VIP
3820 ogledov

Tako bombastična bo poroka Brooklyna Beckhama

brooklyn beckham, nicola peltz Profimedia
Stala bo 4,5 milijona evrov.
To poletje je Brooklyn Beckham, 21-letni sin Victorie in Davida Beckhama, padel na kolena in svoje štiri leta starejše dekle Nicolo Peltz zaprosil za roko. Poroka bo drugo leto, prve informacije o velikem slavju, ki bo menda stalo 4,5 milijona evrov, pa so že pricurljale v javnost.

Par se bo poročil dvakrat, enkrat na Floridi, od koder prihaja Nicola, enkrat pa na Otoku. Nevestino obleko bo oblikovala Victoria, ki je bila menda presrečna, ko jo je bodoča snaha vprašala, ali bi ji naredila poročno obleko.

brooklyn beckham, nicola peltz Brooklyn Beckham Magazin Brooklyn Beckham razburil s posnetkom zaročenke: "Nagnusno je"
Ženin si je že izbral priči – to bosta njegova brata, oče David pa bo vodil slavje. Znano je tudi, da bo poročni meni skuhal sloviti Gordon Ramsay, za poročne fotografije pa bo odgovoren slavni fotograf Rankin, pri katerem se je Brooklyn uril v fotografiranju.

Med gosti bo veliko znanih imen, med drugim pridejo Brooklynov boter Elton John in Victorijine nekdanje kolegice iz skupine Spice Girls.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.