Magazin > VIP
4020 ogledov

Tako brezkompromisno je Charles udaril po bratu

princ charles, princ andrew Profimedia
Za razliko od kraljice Charles z Andrewom nima potrpljenja.

Ko bo Charles kralj, bo Andrewu očitno trda predla. Prestolonaslednik je mlajšemu bratu že sedaj pokazal, kaj si misli o njem. Po poročanju The Sun naj bi mu naročil, naj se ne prikaže več pri dvorcu Windsor. "Posvaril ga je. Ne želi, da Andrewa vsak drugi dan fotografirajo, kako se smeji in maha, ko ga pripeljejo na dvorec," pravi vir. 

Andrewa tam sicer niso videli že en mesec, in sicer od dneva, ko mu je kraljica odvzela vse nazive. Ko bo prestol zasedel Charles, pa mu grozi celo "deložacija" iz Widsorja, špekulirajo mediji. Charlesa je brat močno razočaral. Počuti se celo prevaranega, saj mu je pred tremi leti obljubil, da bodo obtožbe Virginie Giuffre, ki trdi, da jo je Andrew, tesni prijatelj pedofila Jeffreyja Epsteina, zlorabil, kmalu potonile v pozabo. A zanka okoli njegovega kraljevega vratu je vse bolj tesna in na dvor meče slabo luč. 

Princ se bo moral zaradi tega 10. marca pod prisego zagovarjati. Andrew je civilno tožbo sicer poskušal zaustaviti, a je sodnik prošnjo zavrnil. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.