Magazin > VIP
28717 ogledov

Tako brezsramno izkoriščal bolnega Brucea Willisa

Randall Emmett Profimedia
O producentu Randallu Emmettu kroži vse več neverjetnih zgodbic.

The Los Angeles Times poroča, da naj bi filmski producent Randall Emmett vedel, da je Bruce Willis bolan, a ga je kljub temu brezsramno izkoriščal. 

Emmett je do vratu v težavah. Med drugim se ga držijo tudi obtožbe, da je ogoljufal vlagatelje, mladim ženskam pa naj bi v zameno za spolne usluge ponujal vloge. 

Vse za denar ...

Njegova nekdanja partnerka je povedala, da je že lep čas, preden je družina igralca Brucea Willisa razkrila, da ima afazijo, potarnal, da si igralec ne more zapomniti besedila, a ga je kljub temu še vedno najemal za nove projekte, ker je prinašal denar. Tega je njegovo produkcijsko podjetje krvavo potrebovalo, saj je v dolgovih. S poslovnim partnerjem naj bi vsakič, ko sta potrebovala denar, govorila o tem, da posnameta še en "bedasti Bruce Willis film".

Leta 2020, med snemanjem filma Midnight in the Switchgrass, Willis ni bil sposoben z brco odpreti vrat, kar je Emmetta tako ujezilo, da je zapustil prizorišče snemanja. "Sem kaj naredil narobe?" naj bi takrat vprašal Willis.

"Še slepec bi videl, da ima težave," je povedala članica ekipe. Po incidentu je Emmett poklical zaročenko in v solzah povedal: "Ne zdržim več. Tako žalostno je. Bruce si ne more zapomniti besedila. Ne ve, kje je."

Po tem filmu jih je z Willisom posnel še pet. Producent obtožbe zavrača.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.