Magazin > VIP
64411 ogledov

Tako dobro gre zdaj Gašperju Hafnerju (Ljubezen po domače)!

gašper hafner Pop TV
Zase pravi, da igra kmeta, zida, ob tem pa skuša še svojo obrt nekako "furati" dalje.

Brata Hafner sta se ljudem sprva predstavila v oddaji Ljubezen po domače, kasneje pa sta televizijske gledalce zabavala predvsem kot komentatorja te oddaje. Večkrat se jima je pridružil tudi Branko Cvek, ki je s svojim "A veš!" prav tako poskrbel za posebno vzdušje. No, vsi trije so bili kar nekakšna "sveta trojica komentiranja".


Zanimalo nas je, kaj počne Gašper Hafner sedaj ter, ali se je že ustalil, našel dekle in se malo zresnil, čeprav je ravno zaradi svoje hudomušne narave prav poseben "tič""Glede ljubezni lahko rečem, da kar dobro kaže. Ne bom pa kaj preveč govoril, da se ne bom potem doma kregal (smeh). Zdaj sem ravno prišel z dopusta, tri dni sem bil v Črvarju, nato pa še en teden pri prijatelju blizu kraja Biograd na Moru. Bilo je 'fajn', kaj naj rečem, za piti, ležati in jesti se ne smeš pritoževati."


Pa kaj pogreša resničnostne šove oziroma pojavljanje na televiziji? "Moja prvotna želja je vedno bila, da bi šel v šov Kmetija. Kmalu po sodelovanju v šovu Ljubezen po domače sem šel na sestanek, da bi sodeloval v šovu Kmetija, a se nato to nekako ni izšlo. Zdaj mislim, da so ti šovi bolj za mlajše, tam nekje do 25 let. Kot komentatorju mi je bilo lepo, a zdaj, ko imam svojo obrt, delamo na polno in bi delo preveč trpelo, če bi še na televiziji komentiral. Že tako kdaj ni možno česa narediti v roku in potem ... " Gašper je svoj čas zdaj posvetil predvsem obrtni dejavnosti. "Imamo kovinsko galanterijo, laserske odreze, mesarsko opremo ... naredimo različne bokse, delovne pulte, rigole ..." Na koncu pa na svoj značilni hudomušni način z nasmehom doda: "Kmeta igram, zidam, svojo obrt peljem in čakam zimo, da bodo koline."

 

Komentarjev 2
  • sergej54 11:23 15.avgust 2022.

    Hvala bogu nimam istega priimka kot moja bratranca, gledam kako se ju zaradi kretenizma vlece po cajtngih, in si mislim hvala ku**u da imam teto, in ne strica 🤣

  • Ender3 14:27 14.avgust 2022.

    Uredništvo zelo po domače polnite medijski prostor portala z takšnimi trači..